Φυτικά έλαια

Φυτικά ΕΛΑΙΑ Vita Value Holistics <i>η τέχνη των καλλυντικών</i>

Τα φυτικά έλαια είναι απολύτως συμβατά με το δέρμα. Τρέφουν, αναζωογονούν, απαλύνουν, κρατούν νεανικό, ζωντανό το δέρμα και του επιτρέπουν να λειτουργεί στις δικές του καλύτερες φυσιολογικές συνθήκες υγείας. Η Vitae Value χρησιμοποιεί καθαρά, οργανικά, φρέσκα και τις καλύτερες ποιότητες φυτικά έλαια και όταν αυτά συνδιαστούν με τα κατάλληλα οργανικά αιθέρια έλαια, προκείπτουν πολύτιμα καλλυντικά για το δέρμα.
Όλα τα χρησιμοποιούμενα βασικά έλαια, είναι 100% καθαρά, χωρίς προσμίξεις, ψυχρής πίεσης, οργανικά και αρίστης ποιότητας και διαλογής.

Η αναζήτησή μας για τα καλύτερα είναι διαρκής. Κάθε βασικό έλαιο έχει τις δικές του κοσμητικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Στις σελίδες μας θα βρείτε πληροφορίες για το κάθε λάδι που προσφέρουμε ξεχωριστά.
Έτσι μπορείτε να διαλέξετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, να βρείτε πώς συνδυάζονται μεταξύ τους, πώς θα τα κάνετε μίγματα με τα αιθέρια έλαια ώστε να δημιουργήσετε κάθε φορά το δικό σας προσωπικό μίγμα!

Όλα τα βασικά έλαια της Vitae Value διατίθενται σε συσκευασίες 50, 100, 250, 500, 1000 ml. Είναι κατάλληλα να αναμιχθούν μεταξύ τους, ή να δεχθούν την προσθήκη αιθερίων ελαίων. Χρησιμοποιείτε τα αυτούσια ή σαν φορείς. Κατ'εξαίρεση το οργανικό Ελληνικό Ελαιόλαδο διαθέτουμε σε οποιαδήποτε ποσότητα. Όλα τα έλαια αποστέλλονται διεθνώς.

Oregano Cold Pressed Oil 50ml

Oregano Cold Pressed Oil 50ml

€17.90