Περιποίηση

Περιποίηση

Περιποίηση πρόσωπου

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Όλα μας τα συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, φόβος, δυσαρέσκεια εκφράζονται στο πρόσωπό μας.
Η σειρά προσώπου της Vitae Value, βασισμένη στην αρωματοθεραπεία, την φυτοθεραπεία και την ομοιοπαθητική, είναι σχεδιασμένη για να εναρμονίζει τα συναισθήματα στο βάθος και να χαρίζει στο πρόσωπο μία καλύτερη και υγιέστερη όψη. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά απο τα προϊόντα που κυκλοφορούν ευρέως ακόμα και τα πιό πολυτελή. Το βαθύ ολιστικό αποτέλεσμα που καθρεφτίζεται στην όψη. Η Vitae Value χρησιμοποιεί τις καλύτερες οργανικές πρώτες ύλες, ελεύθερες από χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά, συντηρητικά, απόλυτα ευγενικές για το δέρμα, κάνοντας το υγιές και όμορφο.

Το δεύτερο ουσιαστικό βήμα στην φροντίδα του προσώπου μετά τον καθαρισμό, αποτελεί η περιποίηση του.Η Vitae Value δημιούργησε μια σειρά από κρέμες, ορούς και έλαια προσώπου, με την ολιστική φιλοσοφία του συνδιασμού των τριών θεραπευτικών τεχνών. Aroma -Phyto -Homeo. Για να λάμπετε από ομορφιά, υγεία και θετική ενέργεια. Τα προιόντα ενυδατώνουν, τρέφουν, περιποιούνται το δέρμα, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί να το κάνει. Εμπιστευθείτε την...