COVID-19

COVID-19 Alternative Therap

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από επιστημονικά συγράμματα, προσωπικές εμπειρίες και πεπειθήσεις, για το πως το ανθρώπινο σύστημα δουλεύει και αντιδρά, ολιστικά ορμόμενο, καθώς αυτή είναι η φύση του, στις προκλήσεις από ιούς, βακτήρια, μύκητες, μικρόβια, και άλλα παθογόνα.

Σπουδαίο ρόλο σε όλη μας την ζωή διαδραματίζουν παράγοντες όπως η διατροφή, η άσκηση, η θετική σκέψη και η κληρονομικότητα, με αυτή την τελευταία να μπορεί να τροποποιείται και να βελτιώνεται από την ποιότητα όλων των προηγουμένων.

Εδώ είναι μερικές πολύ χρήσιμες γνώσεις για να αντιμετωπίσεις τον COVID 19, προληπτικά ή και θεραπευτικά με φυσικό τρόπο.

Έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και ασφάλεια, βοηθώντας τους ολιστικά σκεπτόμενους και πράτοντες ανθρώπους να ξεπεράσουν το πρόβλημα και να φτάσουν τα επίπεδα της υγείας τους ψηλότερα.

Εξωτερικά φυσικά αντισηπτικά και ιοκτόνα που σέβονται την δερματική χλωρίδα.

4 Thieves essential oil blend
4 Thieves spray
4 Thives liquid soap
4 Thives mouth wash
4 Thives hand sanitizer

Εσωτερική ενίσχυση του ανοσοποιητικού για ασφαλή πρόληψη, που σέβεται το ανθρώπινο σώμα.

Propolis tincture
American ginseng capules
Ashwagandha capsules
Oregano capsules
Echinacea angustifolia capsules
Oregano tincture
Olive leaf tincture
Thyme flower tincture
Aromiel Thyme
4 Thives essential oil blend

Αυτά τα χαρισμένα από την Θεία Πρόνοια σε μας εργαλεία της φύσης, μπορούν να καταναλωθούν σε συγκεκριμένες ασφαλείς δοσολογίες σαν τροφή και φάρμακο μαζί για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Μην δυστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

Αν ήδη νοσείς.

Χρειάζεται να πάρεις τα κατάλληλα εργαλεία στις κατάλληλες δόσεις, τις κατάλληλες ώρες, για τον κατάλληλο χρόνο, για να σκοτώσεις τον ιό, να απομακρύνεις τις πρωτείνες ακίδες, να καθαρίσεις τον οργανισμό σου και να τον κάνεις δυνατότερο αμυντικά, για να πολεμά και να ανταπεξέρχεται.

Propolis tincture
Artemisia annua capsules
Cistus incanus capsules
Nettles capsules
Dandelion capsules
White willow capsules
• 3000mg vitamin C
Lobelia capsules
Echinacea angustifolia capsules
Thyme tincture
Thyme tea

Τα εργαλεία στην Φύση είναι πολλά λεπτοφυή και εξειδικευμένα. Αυτά είναι μερικά από αυτά.. Σκοτώνουν τον ιό και αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα, όπως πυρετό, βήχα, θρομβώσεις, υπερβολικές εκκρίσεις από το αναπνεστικό, δύσπνοια, μειωμένη πρόσληψη οξυγόνου, εξάντληση κπλ. Είμαστε εδώ μαζί σας να σας βοηθήσουμε τί να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και πως να τα χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.