Bee Pollen Φρέσκια γύρη μελισσών  200 gr
Processing...

Bee Pollen Φρέσκια γύρη μελισσών 200 gr

Code: BEE-POL

€20.80

Ποσότητα

Περιγραφή Προϊόντος

•••••
Ένα μελισσοκομικό προιόν με yang κυρίως ιδιότητες. Τροφή και φάρμακο μαζί η γύρη αποτελεί μια φυσική σύνθεση όπου οι βιταμίνες, τα μέταλλα, οι πρωτείνες και τα αμινοξέα τους, τα ένζυμα και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, βρίσκονται στην μέγιστη ιδανική τους περιεκτικότητα, και το σπουδαιότερο σε μορφές εύκολα αποροφήσιμες. Τα ένζυμα που περιέχονται στην γύρη παίζουν καταλυτικό ρόλο στον μεταβολισμό άλλων τροφών, τα δε ενεργά φυσικά αντιβιωτικά της εξυγιαίνουν την εντερική χλωρίδα. Πλούσια σε εύκολα αποροφήσιμο σίδηρο, γεμίζει τις αποθήκες στο ανθρώπινο σώμα. Δρα ορμονορυθμιστικά στον γυναικείο κύκλο, έτσι αποτελεί πολλές φορές το κλειδί στην λεύκανση και την ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης στο δέρμα.

Η γύρη διακρίνεται σε ανεμόφιλη και εντομόφιλη. Εντομόφιλη ονομάζεται η γύρη που τα έντομα επιλέγουν να συλλέξουν, να μεταφέρουν στην κυψέλη τους και να την επεξεργαστούν πριν ο άνθρωπος την χρησιμοποιήσει. Ανεμόφιλη ονομάζεται η γύρη που απλώς παρασύρεται και μεταφέρεται από τον αέρα στην ατμόσφαιρα. Η εντομόφιλη αποτελεί τροφή και φάρμακο και δεν προκαλεί αλλεργίες. Η ανεμόφιλη ευαισθητοποιεί το αναπνευστικό δημιουργώντας πολλές φορές αλλεργικές αντιδράσεις. Τέλος η γύρη μελισσών συντελεί στην απώλεια βάρους.


Χρήση. Ξεκινείστε την καθημερινά και θα εκπλαγείτε. Αρχίστε με λίγους κόκους και προοδευτικά αυξείστε την δόση καθώς θα νοιώθετε την ενέργεια της γύρης να υποστηρίζει τις δυνάμεις σας. 1-3 κουταλιές γεμάτες διαλυμένες σε νερό ή χυμό είναι η συνήθης δόση της καθημερινά. Από 3 ετών και άνω. Η Vitae Value προσφέρει και αποστέλλει βιολογική φρέσκια γύρη μελισσών σε όλο τον κόσμο.
Not Yet Rated
Write Review