Πρόπολη μελισσών Βιολογική -  Propolis Tincture 50ml
Processing...

Πρόπολη μελισσών Βιολογική - Propolis Tincture 50ml

Code: TINC-PRO

€21.10

Ποσότητα

Περιγραφή Προϊόντος

•••••
Η λέξη πρό-πολη σημαίνει προ της πόλεως. Δηλαδή αυτός που φυλάγει την πόλη... αυτός που την προστατεύει.

Η πρόπολη είναι ένα φυσικό αντιβιωτικό από την κυψέλη στην υπηρεσία του ανθρώπου. Ένα αντιβιωτικό που η χρήση του δεν προκαλεί ανθεκτικά στελέχη. Είναι η ουσία που εκκρίνει το μελίσσι και την χρησιμοποιεί για να κλείσει,να σκοτώσει να σφραγίσει να απομονώσει την κυψέλη από εχθρούς που μπορεί να την απειλούν. Όπως ιούς, βακτήρια μικρόβια μύκητες.


Αποτελείται κυρίως από ρητίνες. Το φάρμακο αυτό της μέλισσας είναι αντιβιωτικό, αντιμικροβιακό, αντιικό, μυκητοκτόνο, βακτηριοκτόνο. Κυρίως όμως είναι διεγερτικό φάρμακο του ανοσοποιητικού.
Υποστηρίζει και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας διεγείροντας το. Είναι πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου το ανοσοποιητικό δεν απαντά ή αργεί να απαντήσει Η πρόπολη στο δέρμα, εμφανίζει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες.

Χρήση: Χρησιμοποιείται από παιδιά από 3 ετών και άνω και ενήλικες. Αποτελεσματική σε περιόδους ιώσεων, ή εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος. Χορηγείται ανάλογα για 10 ημέρες, διακοπή και επανάλειψη όπου χρειάζεται. Κυκλοφορεί σε βάμμα, κρέμα, σιρόπι, σταγόνες, spray για τον λαιμό. κ.λ.π.

Η Vitae Value χρησιμοποιεί την πρόπολη στα προιόντα ακμής, σε σαμπουάν, κρέμες και βάμματα.

Θεραπευτικό πρωτόκολο για την ακμή με βάση την Πρόπολη των μελισσών.

Not Yet Rated
Write Review