Προϊόντα περιποίησης σώματος

Το δέρμα μας είναι ένα ζωντανό και δραστήριο μέρος του σώματός μας με έναν πολύ σημαντικό ρόλο όταν βρίσκεται σε ισορροπία. Το δέρμα καλύπτει, προστατεύει, ορίζει το εσωτερικό μας, λειτουργεί σαν αποτοξινωτικός μηχανισμός και επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των εσωτερικών μας οργάνων και του περιβάλλοντος γύρω μας όπου αυτό χρειάζεται. Πολύ συχνά η εσωτερική μας υγεία καθρεφτίζεται στο δέρμα μας και αντίστοιχα όταν εσωτερικά κάτι δεν πάει καλά, είναι έξω από την ισορροπημένη λειτουργία, στο δέρμα μας φαίνεται. Όπως π.χ. ένα δερματικό εξάνθημα με φαγούρα μπορεί να είναι αποτέλεσμα ψωριακής αρθρίτιδας. Τοξίνες στο συκώτι δημιουργούν δερματικό εξάνθημα κλπ.

Όλες οι αρχαίες και σύγχρονες παραδοσιακές ή μη θεραπευτικές, ασχολούνται με την υγεία του δέρματος, την αισθητική και την ομορφιά του. Κόσμος λεγόταν ο θεός των αρχαίων Eλλήνων για την αισθητική. Cosmetics - Κοσμέτικς λέγονται σήμερα τα καλλυντικά για την δερματική περιποίηση, σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά περιποίησης σώματος της Vitae Value προσφέρει προϊόντα σχεδιασμένα με την ίδια φιλοσοφία: Aroma – Phyto – Homeo. Αφρόλουτρα, λοσιόν, κρέμες, λάδια, ζελέ, θεραπευτικές κρέμες και αιθέρια έλαια για όλους τους τύπους δέρματος. Κάθε προϊόν σχεδιάζεται με αγάπη, υπομονή και φροντίδα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες οργανικές πρώτες ύλες, πολλές φορές μαζεμένες ευγενικά με τα χέρια, μεγαλωμένες κάτω από τον λαμπερό ήλιο ενός μικρού νησιού στο Ανατολικό Αιγαίο πέλαγος και κάτω από το ασημένιο φως του φεγγαριού και των αστεριών, χαϊδεμένες ευγενικά από τη θαλασσινή αύρα την κατάλληλη εποχή και ώρα.

Τα προϊόντα μας σέβονται, εξισορροπούν, αναγεννούν το δέρμα αφήνοντας το να δουλέψει μόνο του φυσιολογικά στις δικές του άριστες δυνατότητες.

Shower Gel Kalymnos Mountain Air
Body Scrub
Natural Organic Deodorant
afroloutra
apolepisitiko somatos
Αποσμητικό
     
κρέμα καλένδοθλα Body Lotion Lavender Organic Anti cellulite cream Therapeutic Hand Cream
ορειβάτες lotion somatos kremes somatos Therapeutics kremes heryon kremes herion
       
αφρόλοθτρα αφρόλοθτρα απολέππιση σ'ωματος απολέπιση σώματος αποσμητικό αποσμητικό λοσιόν σώματος λοσίον σώματος κπέμες σώματος κρέμες σώματος κρέμες χεριών κρέμες χεριών κρέμα καλέωδοθλα κρέμα καλέωδοθλα