Συμβοθλευτικές Υπηρεσίες

Οι επιστήμονες της υγείας της Vitae Value είναι μαζί σας κάθε φορά για να σας βοηθήσουν όταν και όπου χρειάζεται, όταν εσείς το ζητάτε. Η βοήθεια , μπορεί να δωθεί σε διάφορα επίπεδα, γενικά ή και προσωπικά. Είναι πάντα μια ευγενική προσφορά, χωρίς ανταπόδωση καθώς η έννοια της προσφοράς στις μέρες μας εκτιμάτε και βρίσκει ανταπόκριση όλο και περισσότερο.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε πράγματα που αφορούν την διατροφή σας, τα συμπληρώματα διατροφής, τις βιταμίνες, τα διάφορα γενικώς διατροφικά, τα ανθοιάματα, τα βότανα και τους συνδιασμούς τους, απλές ομοιοπαθητικές λύσεις, προβλήματα του δέρματος, των μαλλιών, του σώματος, του προσώπου, καθώς και μικρά καθημερινά προβλήματα της υγείας σας. Δεν υποκαθιστούμε τον γιατρό σας. Η ομάδα μας περιλαμβάνει: Φαρμακοποιό, Herbalist και αισθητικό διατροφολόγο.

Είμαστε πρόθημοι να εκτελέσουμε τις προσωπικές σας παραγγελίες, να βρούμε μαζί την λύση, να χαρούμε μαζί το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις

Στις συμβουλευτικές και βοηθητικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του επαγγελματικού σας χώρου.Του εργαστηρίου σας. Μπορούμε να χτίσουμε για σας και μαζί με σας το πλάνο και τον εξοπλισμό από το πάτωμα έως τα μηχανήματα, τα εργαλεία, τους πάγκους εργασίας, την αίθουσα συναντήσεων, τον εκθετήριο χώρο και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε για την δουλειά σας.Κερδίστε χρόνο και χρήμα. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε κατόπιν επικοινωνίας, κάθε είδους και έκτασης ιστοσελίδα. Από μια απλή παρουσία έως ένα ολοκληρωμένο e shop.

Στην Vitae Value μπορούμε να δίνουμε λύσεις. Παρακαλώ μαζί μας.