Κάψουλες

Βοτανικές Κάψουλες

Μια βασική σειρά από οργανικά φρεσκοαλεσμένα βότανα, απαλλαγμένα από μικροβιακό φορτίο, πλήρους ισχύος, σε κάψουλες από οργανική ζελατίνη, χωρίς έκδοχα και συντηρητικά, αποτελούν μαζί με τα οργανικά βάμματα το από του στόματος ασφαλές φυτοθεραπευτικό κομμάτι της Vitae Value. Mε την επιστημονική φροντίδα του επιστημονικού προσωπικού της.
Τα σκευάσματα παρέχουν βοήθεια σε ένα πλήθος καθημερινών παθήσεων - προβλημάτων υγείας, μόνα τους ή σε συνδιασμό με την φαρμακευτική αγωγή σας, κάτω από τις οδηγίες του θεραπευτή σας.

Μερικά από τα καθημερινά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν είναι. Σάκχαρο, Αρθρίτιδες και γενικώς φλεγμονές των αρθρώσεων, Έλκη στομάχου, εντέρων, νόσος του Chron, ενίσχυση ανοσοποιητικού, γρίππη, ιώσεις, Πίεση, στηθάγχη, Αποτοξίνωση ήπατος, Χοληστερίνη και τριγλυκερίδια. Συνάχι, Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, Αδυνάτισμα, Αιμοροίδες, φλεβίτιδα, Απώλεια μνήμης, κακή διάθεση, πονοκέφαλοι, Αρθριτικοί κα ρευματικοί πόνοι. Κατάπτωση, κόπωση χωρίς λόγο, Ήπια κατάθλιψη, Διούριση, ενεργοποίηση της παραγωγής χολής, πέτρες και άμμος. Μύκητες στο δέρμα, το πεπτικό, τα νύχια και την γεννητική περιοχή.