Αντιηλιακά

Τα αντιηλιακά της Vitae Value <i>η τέχνη των καλλυντικών</i>, προσφέρουν υψηλό βαθμό φυσικής προστασίας με φίλτρα από Titanium Dioxide

Ο ήλιος είναι πηγή ζωής, χαράς, υγείας και αρμονίας.
Η διαδικασία σύνθεσης της βιταμίνης D, απαραίτητης στην υγιεινή των οστών, γίνεται με την βοήθεια του ήλιου. Χωρίς τον ήλιο δεν θα υπήρχε ζωή. Περιβαλλοντικές αλλαγές στην ατμόσφαιρα έχουν προκαλέσει φθορά στο Όζον, το φυσικό φίλτρο προστασίας έναντι των βλαβερών ακτινοβολιών UVA-UVB. Η χρήση αντιηλιακών, είναι πλέον επιτακτική.
Αποφεύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο τις μεσημβρινές ώρες, φοράτε γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντιηλιακά.
Προστατευτείτε με φυσικά αντιηλιακά, δουλεύουν και ελατώνουν τον κίνδυνο για ηλιακά εγκαύματα, αλλεργίες, φωτοϋπερευαισθησία, γήρανση και καρκίνο του δέρματος.

Τα αντιηλιακά της Vitae Value, Helios Αντιηλιακά προσφέρουν υψηλό βαθμό φυσικής προστασίας με φίλτρα από Titanium Dioxide, Organic Jojoba, Hemp seed, Grape seed έλαια, τα οποία όχι μόνον είναι φυσικά φίλτρα, αλλά βοηθούν στην ανακούφιση, θεραπεία και υγιεινή του δέρματος. Οι αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, τα ωμέγα έλαια και η προσθήκη της Aloe Vera έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας σύνθεσης που προστατεύει από UVA-UVB ακτίνες, ενώ ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα. Τα αντιηλιακά μας είναι ανθεκτικά στο νερό.

After Sun με Αλόη και βούτυρο Αμυγδάλου 100ml

After Sun με Αλόη και βούτυρο Αμυγδάλου 100ml

€18.80

Not Yet Rated
Write Review
Helios Face & Body Αντηλιακό SPF 50 100ml

Helios Face & Body Αντηλιακό SPF 50 100ml

€18.80

Not Yet Rated
Write Review