Production

Παράγουμε αυστηρά ότι πουλάμε. Εδώ στο μικρό νησί της Καλύμνου, στο τριόροφο νεοκλασσικό κτήριο, 50 μέτρα από τον σταθμό ταξί Καλύμνου, στο κέντρο της Πόθιας. Παράγουμε ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΙΣΤΙΚΑ προιόντα από τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της Καλύμνου, τα φρύγανα, τους θάμνους, τα δέντρα, την χλωρίδα γενικότερα της Καλύμνου και των νησιών του Αιγαίου γενικότερα. Προιόντα για το πρόσωπο, το σώμα τα μαλλιά και Θεραπευτικά βοτανικής και μελισσοκομικής προέλευσης για καθημερινά προβλήματα υγείας. Υπάρχουν σε μας επίσεις μοναδικά προιόντα για χρήση στην κουζίνα από μάγειρες με υψηλές ανησυχίες! Προιόντα που ο άνθρωπος χρησιμοποιεί από παράδοση και πολιτισμό εδώ και χρόνια.

Δημιουργούμε εμείς τις πρώτες μας ύλες, όπως αιθέρια έλαια, βασικά έλαια, βάμματα, εκχυλίσματα, βοτανικές κόνεις, και αρωματικά ύδατα. Ότι δεν προσφέρει ο τόπος σε είδος και ποσότητα, εισάγουμε τα ζητούμενα, από εκλεκτές πηγές με οργανική πιστοποίηση.

Κατά την παραγωγή συνδιάζουμε τις 3 κύριες θεραπευτικές τέχνες, Αρωματοθεραπεία, Φυτοθεραπεία, Ομοιοπαθητική, σκοπεύοντας στην δημιουργία καλλυντικών και θεραπευτικών προιόντων, που φροντίζουν την υγεία,την ομορφιά και ισχυροποιούν την ΑΥΡΑ και το αμυντικό μας σύστημα.Το αποτέλεσμα ακριβώς ολιστικό! Διαθέτουμε ένα σύνχρονο εργαστήριο με ικανότητα παραγωγής 100 τεμάχια ανά κωδικό την ώρα. 29.000 τεμάχια τον μήνα.

Οι περιέκτες των προιόντων είναι PET και όπου αυτό είναι δυνατόν Airless, για την ικανότητα να διατηρείται το προιόν φρέσκο για 2 χρόνια.Τα "συντηρητικά" μας είναι αιθέριο έλαιο Benzoin και φυσικά Πρόπολη.

Τα προιόντα είναι τόσο καθαρά και ασφαλή που θα μπορούσαν να μπούν στην γλώσσα.

Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα. Είμαστε χαρούμενοι να δοκιμάζουμε τα προιόντα μας σε μας, τα παιδιά μας και τους φίλους μας.

Την διεύθηνση του εργαστηρίου έχει η Καλλιόπη Πατέλλη Φαρμακοποιός-αρωματοθεραπεύτρια και της βοτανικής επεξεργασίας ο Elias Kampouris Herbalist. Η διάθεση των προιόντων Χονδρικά και Λιανικά γίνεται από τα καταστήματα Naturally Kalymnos και Naturally Kalymnos 2. και φυσικά από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας στο Ίντερνετ.
Για παραγγελίες... και e shop..

vitaevalue.com
tel. +30 6980833888
+ 30 22430 59933

Φωτογραφίες από βοτανικούς περιπάτους. Φωτογραφίες από το σχολείο με τα παιδιά.