Προιόντα Μέλισσας

Βιολογικά Προϊόντα Μέλισσας από την Κάλυμνο Vitae Value <i>η τέχνη των καλλυντικών.</i>

Η μέλισσα είναι το έμβιο είδος το οποίο μετουσιώνει τον εκλεκτότερο των χυμών ( νέκταρ των λουλουδιών ) και την ευγενέστερη των φυτικών ιδιοτήτων ( την ανθοφορία ), σε τροφή για τον άνθρωπο. Τα προϊόντα της μέλισσας, εξυψώνουν και εξευγενίζουν την ανθρώπινη φύση. Ο άνθρωπος γι'αυτό της οφείλει σεβασμό.

Οι μέλισσες δουλεύουν και ζουν σε μιά "ιδανική" κοινότητα.
Ζούν, εργάζονται και καταναλώνουν συλλογικά με θαυμαστό τρόπο.
Είναι προικισμένες από την φύση να συλλέγουν επιλεκτικά από τα λουλούδια, μόνο ωφέλιμη για τον άνθρωπο γύρη και να την μετατρέπουν σε μέλι. Εργάζονται μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής τους.
Αυτή την ημέρα μεταφέρουν την μεγαλύτερη ποσότητα γύρης στην κυψέλη γνωρίζοντας ότι θα πεθάνουν, σαν ύστατη πράξη προσφοράς για το σύνολο ! Ο άνθρωπος μπορεί να μάθει και να διδαχθεί πολλά από την ζωή και το έργο της μέλισσας.

Τα "φρούτα" που προσφέρει σε μας είναι: Το μέλι, η γύρη, ο βασιλικός πολτός, η πρόπολη, το κερί, το δηλητήριό της. Η Vitae Value, σεβόμενη τα προϊόντα της μέλισσας και αναγνωρίζοντας την χρησιμότητά τους, τα χρησιμοποιεί στα δικά της προϊόντα και τα προσφέρει στους καταναλωτές αυτούσια. Είναι όλα από οργανικές καλλιέργειες η από τα αυτοφυεί άγρια βότανα της Καλύμνου, από μελισσοκόμους που σέβονται και αγαπούν το μελίσσι