Vitae Value Company ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το νησί της Καλύμνου είναι ο τόπος μας. Τα βουνά και οι κοιλάδες, τα ακρογιάλια, τα βράχια και οι βραχώδεις ακτές που σκάει αέναα το Αιγαιοπελαγίτικο κύμα.. Όλα για μας είναι κήπος, ο ατελείωτος κήπος της φύσης που ακολουθεί τους κύκλους του με τις εποχές και τον χρόνο.

Οι συλλογές των βοτάνων γίνονται με τον απαραίτητο σεβασμό στην χλωρίδα και σε εξαιρετικά περιορισμένη κλίμακα.
Συλλέγουμε το 1/3 του φυτού, το 1/3 της αποικίας και κάθε χρόνο αλλάζουμε τον τόπο όπου τρυγούμε, 10–12 εκατοστά από την επιφάνεια του φυτού. Έτσι το φυτό ανακουφίζεται και επανέρχεται ανανεωμένο την νέα περίοδο.

Την συγκομιδή ακολουθεί η σταθεροποίηση και ξήρανση των βοτάνων. Την ξήρανση ακολουθεί η απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο της φύσης.
Δημιουργούμε χωρίς να "προσβάλουμε" το φυτό – βότανο, τις πρώτες μας ύλες όπως βάμματα, εκχυλίσματα υδατικά, αλκοολικά και ελαιώδη, αρωματικά ύδατα, βασικά έλαια, αιθέρια έλαια, βοτανικές κόνεις – πούδρες κλπ. Ακολούθως χρησιμοποιούμε τα πρώτα μας αυτά υλικά για την σύνθεση φυσικών, ολιστικών, καθαρών προιόντων με αγάπη, γνώση, σεβασμό και επιστημονικότητα και εμπειρία.

Στο σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο του Naturally Kalymnos, παράγουμε 100 τεμάχια ανά κωδικό την ώρα. Με τρόπο ήπιο και κλασσικό και δημιουργούμε προιόντα ευγενικά, αποτελεσματικά και καινοτόμα για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, καθώς και θεραπευτικά βοτανικά σκευάσματα για τις καθημερινές αποκλείσεις της υγείας, σε μορφή βάμματος, φυτοκάψουλας ή και ροφήματος ακόμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε μαζί μας....
Email:
Tel: +30 698 0833888
Skype: vitaevalue


Vitae Value Ltd
70 Iris Lane
Canton, NC
28716 USA