Vitae Value Company Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε άριστης ποιότητας φυσικά, ολιστικά προιόντα για την προσωπική καλλυντική σας περιποίηση, αλλά και θεραπευτικά για την ολιστική περιποίηση των καθημερινών προβλημάτων υγείας. Να παράγουμε τις δικές μας πρώτες ύλες όπου αυτό είναι εφικτό και να στοχεύουμε διαρκώς στο καθαρότερο και αποτελεσματικότερο πρώτο υλικό. Χρησιμοποιούμε για τούτο αυτοφυή βότανα των νησιών του Αιγαίου πελάγους και κυρίως της Καλύμνου ή καλλιεργημένα οργανικά βότανα.

Οι συλλογές μας γίνονται πάντα με σεβασμό και αγάπη για την βοτανική χλωρίδα του τόπου μας. Ο οικολογικός τρόπος συλλογής, ανακουφίζει την βοτανική χλωρίδα και οδηγεί τα φυτά σε μεγαλύτερη και υγειέστερη ανάπτυξη. Οραματιζόμαστε ο τρόπος αυτός συλλογής να διδαχθεί από εμάς και σε όσους θα το επιθυμούσαν, προκειμένου να προστατευτεί αλλά και να αξιοποιηθεί αειφορικώς o θησαυρός που βρίσκετε κάτω ακριβώς από τα πόδια μας και λέγεται αυτοφυής βοτανική Ελληνική χλωρίδα! Αγαπούμε να συμπλέουμε με την φύση και να αξιοποιούμε την προσφορά της προς τον άνθρωπο!

Το " όραμα" μας για σας είναι καθαρά προιόντα, καθαρό περιβάλλον, αρμονία και συνύπαρξη ,Φύσης και Ανθρώπου.

Δημιουργώντας ακολουθούμε τις αρχές της Ιπποκρατικής, Κινεζικής και Ινδιάνικης Θεραπευτικής. Φυτοθεραπεία, Αρωματοθεραπεία και Ομοιοπαθητική, στον αρμονικότερο ήπιο συνδιασμό τους.

Τα προιόντα δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά, αρώματα, πετροχημικά, ζωικά συστατικά, σιλικόνες, ή άλλα επιβλαβή για την υγεία πρόσθετα. Τα φυσικά τους αρώματα είναι μοναδικά καθώς προέρχονται αποκλειστικά από οργανικά αιθέρια έλαια, προσφέρουν ομορφιά και λάμψη και ισχυροποιούν την αύρα σας! Κάνουν τον άνθρωπο καθημερινά χαρούμενο!

Παρακαλώ συνδεθείτε μαζί μας....
Email:
Tel: +30 698 0833888
Skype: vitaevalue


Vitae Value Ltd
70 Iris Lane
Canton, NC
28716 USA