Η ιστορία μας

Elias Kampouris

Είμαι Έλληνας την καταγωγή, από γονείς που κατάγονταν από την Κάλυμνο, το μικρό νησί στο Νότιο Ανατολικό Αιγαίο, στο Δωδεκανησιακό σύμπλεγμα. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στην Ατλάντα της Αμερικής και είχα πολύτιμη εμπειρία ζωής με τους ιθαγενείς Αμερικανούς, γύρω από το αντικείμενό μου! Στην Κάλυμνο βρέθηκα πολλές φορές και όταν οι γονείς μου που λάτρευαν το νησί τους αποφάσισαν να τελειώσουν εκεί, συνάντησα στην ζωή μου, την Καλλιόπη Πατέλλη, την εναλλακτική φαρμακοποιό του μικρού νησιού.

Ανταλλάσοντας ιδέες και πληροφορίες, είδαμε πως και οι δύο είχαμε μεγάλο σεβασμό για την ιδιαίτερη χλωρίδα του νησιού, καθώς και εμπειρική και επιστημονική γνώση για την Φυτοθεραπεία, την Αρωματοθεραπεία και την Ομοιοπαθητική.

Ξεκινήσαμε με εργατικότητα, πάθος, γνώση, και μεράκι, να δημιουργούμε πρώτες ύλες από τα αυτοφυή της Καλύμνου, εμπιστευόμενοι πλήρως την ποιοτική τους υπεροχή!! Και να πού έχουμε φτάσει.. Σε μια θαυμάσια σειρά πρωτοποριακών, καθαρών, ολιστικών προιόντων, από μια μοναδική χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση χλωρίδα, για την φροντίδα του σώματος και της ψυχής.
Αγαπούμε και σεβόμαστε τον άνθρωπο και την ισορροπία της φύσης και αυτό οδηγεί σταθερά και ανοδικά την δουλειά μας.
Απλά δοκιμάστε μας.

Με εκτίμιση
Elias Kampouris
Herbalist.

 

 

 

Καλλιόπη Πατέλλη

Μια Καλυμνιά από πάντα!
Οι ρίζες μου γυρίζουν πίσω στους αιώνες και το νησί και η φύση του υπάρχουν χαραγμένα στα γονίδιά μου. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο " ίαση " καθώς τριγύρω μου όλοι θεράπευαν όλους, γονείς, παππούδες και προπαππούδες..

Όταν συνάντησα τον Elia Kampouris, κατάλαβα πολύ απλά πως ήρθε η ώρα να αξιοποιήσω κάθε γνώση μου από τις κλασσικές σπουδές (Φαρμακευτική), αλλά και τις εναλλακτικές (Ακαδημία αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης θεραπευτικής), σε ένα μακρύ, γοητευτικό ταξίδι δημιουργίας με οδηγό την Φύση και σεβασμό στον άνθρωπο. Συλλογές, αποστάξεις, εκχυλίσεις ακολούθησαν με την βαθειά του εμπειρία! Πρώτες ύλες ήρθαν στο φώς! Από την μοναδική αυτοφυή χλωρίδα της Καλύμνου. Γεμάτες δύναμη και θεραπεία..

Σήμερα βλέποντας την πορεία καταλαβαίνω το γιατί... Η συλλογή των προιόντων μας που καθημερινά προκείπτουν, προσφέρουν στον άνθρωπο – καταναλωτή τα πάντα για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα, αλλά και καθημερινά θεραπευτικά, φυσικά, καθαρά, ολιστικά προιόντα! Και μην ξεχνάτε. Ιστοσελίδες και e shop σε τρεις γλώσσες!

Με εκτίμιση
Καλλιόπη Πατέλλη
Φαρμακοποιός – Αρωματοθεραπεύτρια.