Γνωρίστε μας

Γνωρίστε μας

Για να μας γνωρίσετε καλύτερα.....
Όταν η χαρά για δημιουργία συναντήθηκε με την σοφία της φύσης –phyto, τα αιθέρια έλαια των φυτών-aroma και την ενέργεια των υλικών συστατικών-homeo, τότε δημιουργήθηκε η Vitae Value.
Απλά, εύκολα, με απόλυτη φυσική οικονομία, συνδιάζουμε τις τρεις θεραπευτικές τέχνες και δημιουργούμε προϊόντα που προσφέρουν σε σας καλλυντική ευχαρίστηση, αρμονικά συναισθήματα, καλύτερα επίπεδα υγείας.
Διασφάλιση μας είναι πως ότι προσφέρουμε σε σας για την εξωτερική σας φροντίδα είναι τόσο φυσικό και καθαρό όσο και αυτό που εσωτερικά καταναλώνετε.
Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Να δημιουργούμε το καλύτερο, χρησιμοποιώντας, τα ευγενέστερα οργανικά συστατικά για να παράγουμε προϊόντα που θεραπεύουν μέσα από τον συνδιασμό της αρωματοθεραπείας της φυτοθεραπείας αλλά και της ομοιοπαθητικής που δίνει ενέργεια και ζωή στα προϊόντα.
Παράγουμε τις δικές μας βάσεις, βάμματα, εκχυλίσματα και αρκετά αιθέρια έλαια και αρωματικά ύδατα. Στόχος μας η παραγωγή των αιθερίων ελαίων όλων των αυτοφυών φυτών του τόπου μας, όπως Θυμάρι, Φασκόμηλο, Ρίγανη, θρύμπη, άγρια Λεβάντα, Ελίχρυσο, Κέδρο, Λάδανο, Ρείκι, Απίγανος και τόσα άλλα. Φιλοδοξούμε πολύ γρήγορα να χρησιμοποιούμε την μέθοδο ψυχρής απόσταξης με CO2 για να παράγουμε ζωντανά θεραπευτικά αιθέρια έλαια.
Τα βάμματα μας δημιουργούνται με την καθαρότερη και ευγενέστερη αλκοόλη από σταφύλια, αντί για πατάτες ή δημητριακά. Σταφύλια που ωριμάζουν κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου, μεταφέροντας ήλιο και φως στα τελικά προϊόντα. Τα μητρικά μας βάμματα παραμένουν για δημιουργία και ωριμάζουν για 3 μήνες τουλάχιστον.
Παράγουμε έλαια από έγχυση, χρησιμοποιώντας οργανικά βασικά έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, χοχόμπα, και λάδι από κουκούτσια σταφυλιού. Έτσι διαθέτουμε άριστης ποιότητας λάδι Άρνικας, λάδι Καλέντουλας, λάδι Βαλσαμόχορτου, λάδι Σύμφυτου, λάδι Τσουκνίδας, λάδι Θυμαριού, λάδι Λεβάντας, λάδι Ελίχρυσου και ο κατάλογος διαρκώς μεγαλώνει.
Τυποποιούμε άγρια βότανα του τόπου μας, αλλά και οργανικά βότανα από όλα τα μέρη του κόσμου. Εστιάζουμε στον προσεκτικό συνδιασμό βοτάνων σύμφωνα με τις Ιπποκρατικές αρχές περί θερμού, ψυχρού, ξηρού, υγρού, αλλά και την yin-yang, Κινεζική θεώρηση των βοτάνων. Στοχεύουμε στην δημιουργία θεραπευτικών συνδιασμών για χοληστερίνη, σάκχαρο, άσθμα, παχυσαρκία, τόνωση, αρθρίτιδα, ψωρίαση, δυσκοιλιότητα, ευερέθιστο έντερο και άλλα, σύμφωνα με την ομάδα αίματος του καθενός μας. Μείγματα βοτάνων γευστικά, ασφαλή και αποτελεσματικά για υποστηρικτική θεραπεία.
Τα προϊόντα μας είναι οργανικά, ασφαλή, φτιαγμένα με σεβασμό για τον άνθρωπο και την φύση. Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά ,χρώματα, χημικά αρώματα, βελτιωτικά, ζωϊκά υλικά, σιλικόνες ή άλλα επιβλαβή συστατικά, αλλεργιογόνα κ.λ.π.
Οι περιέκτες ανακυκλώνονται.
Τόπος μας είναι η Κάλυμνος. Το μικρό νησάκι στην άκρη του Αιγαίου πελάγους, με τα απόκρυμνα βράχια που φιλοξενούν κάθε χρόνο,εκατοντάδες αναρριχητές. Τους φημισμένους βυθούς για καταδύσεις, την δυνατή υγιή και εκπληκτικά ενδιαφέρουσα χλωρίδα. Την χλωρίδα που ξεπηδά κάθε εποχή, με χιλιάδες σχήματα, χρώματα και αρώματα και δίνει ζωή και πρώτα υλικά στα προϊόντα μας και τους οραματισμούς μας
Έδρα της Vitae value είναι η North Carolina ένας ακόμα τόπος με παλιά βοτανική παράδοση, μοναδική χλωρίδα που φύεται στις πλαγιές, τους πρόποδες και τις κορφές των αρχαιότερων βουνών της Αμερικανικής ηπείρου τα Appalachian

Επικοινωνείστε μαζί μας..
Email:
Τηλ: +30 695-1417342
Skype: vitaevalue

Διέυθηνση:
vvVitae Value Ltd
70 Iris Lane
28716 Canton, NC USA

Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία ή συμβουλή σε απλά θέματα που αφορούν την υγεία σας και τα προϊόντα μας.
Τα προϊόντα σχεδιάζουν για σας με αγάπη,γνώση, υπομονή, εμπειρία και διαίσθηση....

Καλλιόπη Πατέλλη Φαρμακοποιός
Elias Kampouris Herbalist